Onze werkwijze

We beginnen met het allerbelangrijkste: Luisteren naar wat u wilt!

In het eerste gesprek horen we heel graag van u wat het doel is van de website die u wilt laten ontwerpen en bouwen en welke informatie, foto's en illustraties er zeker op moeten.
Ook willen we graag weten of u zelf al een bepaald idee in uw hoofd hebt van uw ideale site. Verder komen aan de orde onderwerpen als de domeinnaam, de virtuele server-ruimte, promotie van de site en het onderhoud.

Na het oriŽnterend gesprek krijgt u een uitgebreide en vrijblijvende offerte. Als u de offerte accepteert, gaan wij op zeer korte termijn werken aan uw website.
U kunt de ontwikkelingen volgen op een speciaal (tijdelijk) internet-adres, waar alleen u en wij kunnen komen. U kunt op deze manier snel en doeltreffend bijsturen.

Als de site klaar is, plaatsen wij deze na uw goedkeuring op het internet en melden we de website aan bij vele zoekmachines en verzorgen, als u dat wenst, de verdere promotie.

Uiteraard moet de website actueel gehouden worden. U kunt dit zelf doen, maar ook kunt u ons daarvoor inschakelen. Wij doen dit op basis van een onderhoudscontract of tegen uurtarief.

Als service bieden wij aan al de door u aangeleverde teksten, kosteloos te controleren op eventuele aanwezige taal- en stijlfouten in het Nederlands.